Cookie- og privatlivspolitik

Ejeroplysninger
Dette website udbydes af:

Time Consult ApS
Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf. 70233141
Cookies
Når du besøger vores hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. Hvis du ikke ønsker dette, kan du klikke her:http://minecookies.org/cookiehandtering for at få en vejledning om, hvordan du – helt eller delvist – undgår at modtage cookies og sletter de cookies, der ligger på din harddisk.
Hvad er en cookie?
En cookie er en lille tekstfil, der kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato. Cookien er altså ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. Den indeholder heller ikke personlige oplysninger.
Cookies bliver gemt i din browser og anvendes til at genkende tilbagevendende besøg.
Hvor lang tid opbevares cookies?
De cookies, der er sendt til dig, vil blive gemt i browseren i højst 24 måneder fra sidste gang du var inde på vores hjemmeside. Hver gang du genbesøger et af vores websites, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i 24 måneder fra dit seneste besøg på et af vores websites.
Hvordan undgår jeg cookies?
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie. Klik her for at få en vejledning i, hvordan dette indstilles i din browser: http://minecookies.org/cookiehandtering.
Vi gør opmærksom på, at vejledningen på ovenstående link dækker langt de fleste browsere, men enkelte vil ikke være nævnt. Hvis du har en browser, der ikke er nævnt i vejledningen, beder vi dig gøre os opmærksomme på dette, hvorefter vi vil bede FDIM tilføje en vejledning vedrørende denne browser. Du kan altid bruge hjælpefunktionen i din browser for at få mere information om cookie-indstillinger. Dette gør du typisk ved at trykke F1 på din pc. Søg efter “cookies”.
Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?
For at fastlægge, hvem der besøger vores hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. På den måde får vi mulighed for at tilpasse og oprette indhold og tjenester, der stemmer overens med dine og øvrige brugeres interesser og ønsker.
Vi bruger også cookies til at levere målrettede online annoncer. Det samme gør sig gældende i forbindelse med spørgeskemaundersøgelser, analyser og lignende. De oplysninger vi indsamler via cookies bruges udelukkende internt i organisationen og cookies fra os er ikke skadelige.
Tredjeparts cookies
Vi bruger en række tredje parts services på vores sider. Disse services bruger til tider også cookies. Du kan vælge at afvise tredje parts cookies i din browser, ved at følge dette link http://minecookies.org/fravalg.
Vi bruger primært tredje parts cookies til at lave statistik på dine besøg her på hjemmesiden. Her bruger vi cookien til at bekræfte hvilke sider, du besøger, og hvor lang tid du er aktiv på dem. Her bruger vi systemer fra Google Analytics.
Privatlivspolitik
Hvilke personoplysninger indsamler vi og hvornår?
Generelt beder vi kun om personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du tilmelder dig et konkret kursus eller lignende der er udbudt på timeconsult.dk eller deltager i konkurrencer og besvarer spørgeskemaer på hjemmesiden. Personlige oplysninger begrænser sig primært til e-mail adresse, navn og adresse.
Hvem har adgang til personoplysningerne?
Tilmelding til hjemmesidens udbud og ydelser er baseret på frivillighed, og de identificerbare oplysninger du afgiver bruges udelukkende internt i organisationen til at opnå større kendskab til vores brugere, og hjælpe os med kontinuerligt at forbedre vores hjemmeside og services.
Når du bruger kontaktformularer på TimeConsult accepterer du følgende betingelser 
Links til eksterne websteder
På vores hjemmeside findes links til eksterne websteder. Vi indestår ikke for kvaliteten og indholdet af det materiale hvortil der fra vores side linkes til. Vi påtager os heller ikke ansvaret for (mis)brugen af personlig identificerbare oplysninger på de pågældende eksterne websteder.
Vi opfordrer derfor til, at du gennemlæser persondatapolitikker, fortrolighedserklæringer, juridiske erklæringer etc. når du besøger disse websteder.
Beskyttelse og brugerrettigheder i forbindelse med registrering af personoplysninger
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk i tilfælde af såkaldt hacking. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Ændringer i behandling af personoplysninger
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgelig datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores hjemmesider.
Tilbagekaldelse af personoplysninger
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der omhandler dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
Hvem deler vi personoplysninger med?
Når du registrerer dig på vores hjemmeside eller på anden vis giver dine oplysninger fra dig, videregiver eller sælger vi under ingen omstændigheder oplysninger, som kan forbindes med identificerbare individer til tredjepart uden eksplicit tilladelse fra vedkommende. Ligesom logfiler og anden standardinformation heller ikke bliver videregivet eller solgt til tredjepart. Som registreret bruger har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.
Din accept 
Du accepterer ovenstående retningslinjer, når du besøger timeconsult.dk.
Kontakt 
Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med ovenstående retningslinjer, er du velkommen til at kontakte Time Consult ApS på mail@timeconsult.dk

 

Vi bruger cookies til at forbedre vores hjemmeside og din oplevelse, når du bruger den. Cookies anvendes til væsentlig drift af dette websted og er allerede blevet indstillet. For at finde ud af mere om de cookies vi bruger og hvordan man sletter dem, se vengligst vores cookie- og privatlivspolitik.

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close