Effektiv e-mailhåndtering og opgavestyring

Effektiv e-mailhåndtering og opgavestyring

Effektiv e-mailhåndtering og opgavestyring

Et online selvstudie til dig, der gerne vil effektivisere din e-mailhåndtering, have en tom indbakke, der forbliver tom samt holde et effektivt og roligt overblik, selv med mange bolde i luften!

Har du mistet overblikket, føler du dig presset af mængden af tid, du bruger på e-mailhåndtering og den bugnende indbakke, eller oplever du, at dagene flyver afsted, og du ikke ved, hvad tiden går med. Hvis det er tilfældet, kan det resultere i manglende overskud, manglende motivation, flere fejl og ineffektivitet.
Med et godt overblik, effektive arbejdsrutiner og en tom indbakke tager du kontrollen tilbage og vil opleve en markant og positiv forskel i din hverdag. Både ved hjælp af gode vaner, men også ved at udnytte de mange smarte funktioner i Outlook.
Udover selve kurset får du desuden en masse BONUS materiale.
“Effektiv e-mailhåndtering og opgavestyring” er for dig der:
Modulernes indhold:

BONUSMATERIALE: 5 fede Outlook e-mail funktioner, du ikke vidste fandtes

BONUSMATERIALE: 9 videoer med grundlæggende Outlook viden (postkassen, kalender og opgaver)

ØNSKER DU EN NEMMERE HVERDAG? START DIT KURSUS NU​
Referencer

"Jeg har lige været igennem Time Consults online trænings moduler, og det gav mig i den grad et rusk i den rigtige retning i forhold til at huske de gode vaner. Jeg blev introduceret til mange gode og brugbare værktøjer, der er i Outlook, som gør hverdagen meget mere overskuelig. I denne online træning var der både kendte og nye værktøjer. Det bliver grundigt forklaret, hvad et værktøj kan anvendes til, og hvordan det sættes op. Det rigtig gode ved de online moduler er, at det er muligt at gennemgå et modul, gå ind i ens eget Outlook og afprøve det og derefter fortsætte i onlinetræningen. Hvis der var noget, jeg ikke lige fik fat i første gang, kunne jeg også gå tilbage og gennemse et modul igen. Når der holdes en pause, starter modulet op, hvor man sluttede."
Rikke Egebjerg
Siemens Healthineers Applicationspecialist
User Avatar
Jean Hausgaard og Mette Bundgaard er begge undevisere på dette online forløb. De har sammen skrevet bogen "en nemmere hverdag" Jean er en passioneret foredragsholder og underviser og hendes absolutte force er, at hun virkelig brænder for at skabe en positiv forandring for hendes kursister og vil gøre alt for at motivere dem henimod deres mål. . . Mette er en dygtig og meget engageret underviser og foredragsholder og har fokus på både mennesker og virksomheder, når det kommer til optimering, personlig effektivitet og planlægning.
Pris 2.595 DKK
Underviser Jean Hausgaard og Mette Bundgaard
Varighed 113 minutter
Lektioner 60
Tilmeldte 2 deltagere