Foredrag

Vi viser jer, hvordan i får mere
struktur i arbejdsdagen!

Vi stresses tit, fordi vi mangler struktur i arbejdsdagen og arbejdsrutinerne. Faktum er, at I som virksomhed kan spare rigtig mange dyrebare timer, hvis I fokuserer på uhensigtsmæssige arbejdsvaner og -rutiner.

Det handler ganske enkelt om at planlægge sin tid og arbejdsdag, dvs. at indføre nye og gode rutiner i arbejdsdagen! Det gør I helt konkret ved at tænke en større indsats ind i de arbejdsrutiner I har i forbindelse med e-mail-, kalender- og opgavesystemer.

Indhold – Struktur i arbejdsdagen

Vi vil i foredraget komme omkring følgende punkter:

Udbytte

I vil få indblik i:

Vores foredrag ‘TID ER PENGE – OVERBLIK ER GULD’ er henvendt til virksomheder, som ønsker at vise sine medarbejderne værdien af at skabe struktur i arbejdsdagen.

Foredraget – ‘TID ER PENGE – OVERBLIK ER GULD’ er et seriøst, humoristisk og forfriskende pust i snakken om effektivitet og produktivitet på arbejdspladsen.

Foredraget tager udgangspunkt i egne erfaringer og videnskabelige undersøgelser. Der er indlagt små øvelser og dialog, og vi opfordrer alle i virksomheden til at deltage aktivt, så alle får mest muligt udbytte af foredraget.

Foredraget forventes at vare ca. 1 1⁄2 time – alt afhængig af spørgsmål og aktivitet fra virksomhedens side. Foredraget kan tilpasses efter behov.

BIOMAR
“I have really followed up on the techniques. It bloody works. I feel much more relaxed and on top of things”
DAVID OWEN
/ BIOFARM TEAM

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om vores foredrag ‘TID ER PENGE – OVERBLIK ER GULD’, kan du kontakte os på mail@timeconsult.dk, på tlf. +45 70 23 31 41 eller via formularen herunder.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi ellers kan tilbyde, kan du læse mere her.

Ved at trykke ‘SEND BESKED’, accepterer du samtidigt nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.