Foredrag

Vi viser jer, hvordan i får mere
struktur i arbejdsdagen!

Vi stresses tit, fordi vi mangler struktur i arbejdsdagen og arbejdsrutinerne. Faktum er, at I som virksomhed kan spare rigtig mange dyrebare timer, hvis I fokuserer på uhensigtsmæssige arbejdsvaner og -rutiner.

Det handler ganske enkelt om at planlægge sin tid og arbejdsdag, dvs. at indføre nye og gode rutiner i arbejdsdagen! Det gør I helt konkret ved at tænke en større indsats ind i de arbejdsrutiner I har i forbindelse med e-mail-, kalender- og opgavesystemer.

Indhold – Struktur i arbejdsdagen

Vi vil i foredraget komme omkring følgende punkter:

Udbytte

I vil få indblik i:

BIOMAR
“I have really followed up on the techniques. It bloody works. I feel much more relaxed and on top of things”
DAVID OWEN
/ BIOFARM TEAM
Dahetra.
"Jeg har været helt høj over dette kursus. Det har givet en masse super gode redskaber til at gøre min hverdag nemmere. Det kan bestemt anbefales"
Kursist / DAHETRA

Foredragsholderne

Jean Hausgaard (tv)

Jean er meget optaget af, hvordan man med enkle redskaber kan skabe en nemmere hverdag – med mere tid, ro og overskud.

Hendes absolutte force er, at hun virkelig brænder for at skabe en positiv forandring for hendes kursister og vil gøre alt for at motivere dem henimod deres mål.

 

Mette Bundgaard (th)

Mette er en indlevende og meget engageret underviser og foredragsholder der har fokus på både mennesker og virksomheder, når det kommer til optimering, personlig effektivitet og planlægning.

Der hvor Mette især adskiller sig fra andre undervisere er, at hun har en helt speciel evne til at forstå andres udfordringer. Hun er ikke bange for at udfordre kursisterne på deres vaner, og hun opnår derfor særdeles gode resultater med at få mennesker til at gøre noget andet, end de plejer.

Kontakt os

Hvis du vil vide mere om vores foredrag ‘TID ER PENGE – OVERBLIK ER GULD’, kan du kontakte os på mail@timeconsult.dk, på tlf. +45 70 23 31 41 eller via formularen herunder.

Ønsker du at vide mere om, hvad vi ellers kan tilbyde, kan du læse mere her.

    Ved at trykke ‘SEND BESKED’, accepterer du samtidigt nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.