Virksomhedsforløb

Skab en effektiv arbejdsdag
og få overskud

Time Consult tilbyder tilpassede virksomhedsforløb og workshops inden for personlig planlægning og effektiv mødefacilitering. På vores forløb lærer vi jer, hvordan I skaber en effektiv arbejdsdag med ro, overblik og overskud.

Tag kontrollen i en hektisk hverdag

Formålet med vores forløb er at vise jer, hvordan I bevarer overblikket i en travl og hektisk arbejdsdag. Vi viser jer bl.a., hvad I selv kan gøre for at undgå den fyldte og stressende indbakke og de voksende bunker på skrivebordet.

Sig farvel til dårlige vaner

Vi giver jer helt konkrete arbejdsredskaber, som I faktisk allerede har adgang til i dag. I ved det måske bare ikke endnu!

Vi differentierer os ved, at vi inddrager de e-mail- og kalendersystemer, I allerede bruger på jobbet. Systemer som Outlook, Lotus Notes m.fl., har mange fantastiske egenskaber, som kan hjælpe jer i arbejdsdagen. Vi viser jer, hvordan I bruger jeres e-mailprogram optimalt, så I får en effektiv arbejdsdag.

Fra kaos til balance

Når I har gennemført et af vores forløb, vil I:

Time Consult tilbyder

Vi er et team af specialister inden for optimering af tidsforbrug, og vi har allerede hjulpet mange virksomheder til en mere effektiv arbejdsdag. På vores forløb arbejder vi med enkle og effektive redskaber, der skaber mere tid, ro og overskud hos jer, der håndterer e-mails, deltager i møder og jer der skal holde flere bolde i luften på samme tid.

Vores forløb indeholder både teori og praksis, så I kommer hurtigt i gang med at få implementeret nye gode vaner.

Personlig effektivitet
Effektive møder

Kontakt os

    Ved at trykke ‘SEND BESKED’, accepterer du samtidigt nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.