Workshop

WORKSHOP
Enkle & effektive redskaber

Der løbes stærkt på de danske arbejdspladser i disse tider, og I ønsker jer sikkert, ligesom mange andre, flere timer i døgnet. Tryk på pause, og lær i stedet, hvordan I kan gribe opgaverne anderledes an på vores 1/2 dags workshop med fokus på tidsoptimering.

Vi stiller skarpt på, hvordan I får mere luft i hverdagen, og hvordan I gør arbejdsdagen nemmere og mere overskuelig.

Indhold – Tidsoptimering

Vi stiller skarpt på tidsoptimering, effektivitet og e-mail håndtering, og vi dækker følgende områder:

Udbytte

På vores workshop i tidsoptimering, vil I lære:

Vi henvender os til alle medarbejdere og ledere, som ønsker at få mere viden omkring tidsoptimering, og styr på bunkerne, der fylder alt for meget både mentalt, fysisk og elektronisk.

Workshoppen med fokus på tidsoptimering er en vekselvirkning mellem teori, dialog og små opgaver

Ca. en uge op til workshoppen, udsender vi et online spørgeskema, som har til formål at klarlægge jeres adfærd og vaner i forbindelse med mail- og kalendersystem.

Vi er specialister i tidsoptimering, og vi viser jer, hvordan I udnytter Outlook og Lotus Notes mest effektivt. Workshoppen vil tage udgangspunkt i den version, I har til rådighed.

Varighed: Workshoppen varer ca. 1/2 dag, men kan tilpasses efter behov.

Som tillæg til workshoppen er der, for dem der måtte have behov, mulighed for en personlig implementeringskonsultation. Her vil I sammen med vores tidscoach få hjælp til bruge redskaberne fra workshoppen i jeres hverdag.

Workshoppen afholdes også på engelsk, hvis der er behov for dette.

Struer Kommune
Jeg har fået ro på, da jeg nu næsten altid har en tom indbakke. Skal ikke huske alt det jeg skal nå, for jeg VED at jeg kommer til det i min kalender på rette tid.
INGE JOHANNESEN
/ STRUER KOMMUNE

Kontakt os

Kontakt os på mail@timeconsult.dk, på tlf. +45 70 23 31 41 eller via formularen herunder, hvis I vil have konkrete redskaber til tidsoptimering.

Læs evt. mere om vores åbne kursus – VIND TID – SKAB OVERBLIK – her

Ved at trykke ‘SEND BESKED’, accepterer du samtidigt nærværende vilkår for vores behandling af dine personoplysninger.