Effektive møder med alternative metoder

Effektive møder
Optimering af møder

Effektive møder med alternative metoder

Er du 100% fokuseret når du skal til møde ……… nej ikke altid vel?

Der summer alt muligt rundt i hovedet… F.eks. de e-mails du lige tjekkede inden du rejste dig fra din plads for at gå til mødelokalet. Der var ikke tid til at besvare dem, men du skimmede dem alligevel for at se, om der nu skulle være noget der hastede, som du var nødt til at tage dig af før mødet. Derfor ligger det stadig og summer i hovedet.

Måske er du gået fra et møde og direkte til et andet, så informationerne og beslutningerne har ikke nået at samle sig og kører stadig rundt i hovedet.

Eller måske er det tanker om alle de ting der ligger på dit skrivebord og i din indbakke, som du ved, du skal have kigget på efter mødet. Og du ved at det allerede er helt urealistisk at nå i dag.

Resultatet af dette er at møderne bliver ineffektive. Ideerne og de kreative tanker får ikke frit løb og der er risiko at der bliver taget forkerte beslutninger.

Ro inden møde hos TDC Digital

Hos TDC Digital har man gennem en periode prøvet at skabe ro i mødedeltagernes hoveder ved en fælles fokuseringsøvelse inden starten på hvert møde, så deltagerne får tømt hovedet fra alt hvad de kommer fra. Resultatet er at medarbejderne oplever møderne som langt bedre, men også at stressniveauet er faldet.

Se TV klip HER.

Det er simpelt og enkelt. Det tager kun 2 minutter og hvis motivationen er der, bør det være muligt at finde den tid.