Personlig planlægning og prioritering

Personlig planlægning og prioritering

Personlig planlægning og prioritering

Et online selvstudie til dig, der ønsker at optimere din hverdag og nå det, du har sat dig for!

I en verden, hvor vi konstant prøver at blive endnu bedre til at løse vores opgaver og samtidig har mange opgaveskift og modtager et væld e-mails og opkald, kan dagene forsvinde enormt hurtigt – og nogle gange kan man være i tvivl om, hvad man faktisk fik udrettet i løbet af dagen. I andre perioder har vi måske en fornemmelse af hele tiden at være bagefter. Hvis dette står på i længere perioder, kan det tære på overskuddet.
Planlægning og bevidst prioritering er et virksomt greb til at sikre overblik og overskud i hverdagen. Som fremragende sidegevinster kan nævnes, at man faktisk når mere og samtidig opnår en større ro (både når man er på arbejde – og når man lukker computeren med god samvittighed og går hjem).
Dette kursus vil give dig værktøjer til at ændre arbejdsvaner og måden, hvorpå du dagligt tilgår og tilrettelægger dit arbejde med henblik på at få mest ud af dagen og størst mulig ro i maven og i hovedet.
Udover selve kurset får du desuden en masse BONUS materiale.

“Personlig planlægning og prioritering” er for dig der:

Det får du:​

Modulernes indhold:

BONUSMATERIALE: 5 fede Outlook funktioner du ikke vidste fandtes

BONUSMATERIALE: 3 videoer med grundlæggende Outlook viden (postkassen, kalender og opgaver)

ØNSKER DU EN NEMMERE HVERDAG? START DIT KURSUS NU​

Referencer

"Jeg har lige været igennem Time Consults online trænings moduler, og det gav mig i den grad et rusk i den rigtige retning i forhold til at huske de gode vaner. Jeg blev introduceret til mange gode og brugbare værktøjer, der er i Outlook, som gør hverdagen meget mere overskuelig. I denne online træning var der både kendte og nye værktøjer. Det bliver grundigt forklaret, hvad et værktøj kan anvendes til, og hvordan det sættes op. Det rigtig gode ved de online moduler er, at det er muligt at gennemgå et modul, gå ind i ens eget Outlook og afprøve det og derefter fortsætte i onlinetræningen. Hvis der var noget, jeg ikke lige fik fat i første gang, kunne jeg også gå tilbage og gennemse et modul igen. Når der holdes en pause, starter modulet op, hvor man sluttede."
Rikke Egebjerg
Siemens Healthineers Applicationspecialist
User Avatar
Jean Hausgaard og Mette Bundgaard er begge undevisere på dette online forløb. De har sammen skrevet bogen "en nemmere hverdag" Jean er en passioneret foredragsholder og underviser og hendes absolutte force er, at hun virkelig brænder for at skabe en positiv forandring for hendes kursister og vil gøre alt for at motivere dem henimod deres mål. . . Mette er en dygtig og meget engageret underviser og foredragsholder og har fokus på både mennesker og virksomheder, når det kommer til optimering, personlig effektivitet og planlægning.
Pris 1.895 DKK
Underviser Jean Hausgaard og Mette Bundgaard
Varighed 99 minutter
Lektioner 51
Tilmeldte 3 deltagere