Gem telefonen væk, når du går i møde

Gem mobilen væk
Hold fokus / Optimering af møder

Gem telefonen væk, når du går i møde

Vidste du, at mobiltelefoner dræber effektiviteten, motivationen og respekten på møder?

Er du en af dem som tager din mobiltelefon med til møder? Udover at det forstyrrer din koncentration og din evne til at fokusere, så sender det også et forkert signal til dine kollegaer.

Når du dukker op til et møde og placerer din telefon på bordet foran dig, viser du nemlig de andre mødedeltagere at de ikke er de vigtigste for dig. Det bliver ikke bedre af, at du vender din telefon med displayet nedad. Du viser stadig, at din telefon er vigtigst af alt.

Lad i stedet din telefon blive i lommen eller tasken – og på lydløs!

Når telefoner er gemt væk, skaber det en afslappet og rolig stemning til møder, og det vil skabe en god dialog blandt deltagere både under mødet og i pauserne. Alle er til stede i øjeblikket og det skaber samhørighed, motivation og effektivitet.

Det kan lyde svært, men det er det ikke, når først beslutningen er taget. Alle er i samme båd og det har derfor en enorm positiv effekt på alle.

Læs også denne spændende artikel om samme emne https://www.linkedin.com/pulse/why-banning-cell-phones-meetings-good-company-culture-melissa-harris?trk=hp-feed-article-title-channel-add

/Jean & Mette

Tilføj kommentar her