Pomodoro teknikken

Pomodoro teknikken
Husk pauserne / Personlig effektivitet

Pomodoro teknikken

Nå mere på kortere tid

Vil du gerne nå mere på kortere tid og være effektiv i stedet for produktiv?

Sidste måneds blogindlæg handlede om, hvordan vi springer rundt imellem vores opgaver – det der populært kaldes multitasking. Læs det her 

Når du hele tiden skifter fokus imellem dine forskellige opgaver, spilder du rigtig meget tid – selv små opgaver kan komme til at tage uforholdsmæssig lang tid for dig at løse.

Sådan bliver du mere effektiv

Jeg vil i denne video vise en simpel teknik til, hvordan du kan undgå at springe rundt imellem opgaverne og minimere dine overspringshandlinger.

Det er et fantastisk redskab til at øge din personlige effektivitet og det vil gøre dig bedre i stand til at arbejde med én opgave ad gangen, og til at holde fokus.

Teknikken går ud på at dele din opgaveløsning ned i mindre blokke og fokusere i 25 minutter ad gangen for derefter at holde en pause. Mange glemmer at holde pauser, men for at kunne holde fokus på en opgave og arbejde koncentreret er det særdeles vigtigt.

Små korte pauser skaber klarhed i hjernen. Hvis du undlader pauser, overbelaster du hjernen, så den ikke længere kan holde koncentrationen, og dermed bliver du mindre effektiv.

Pauser er ikke spild af tid, de er nødvendige for at du kan arbejde effektivt.

Hør mere i videoen her

/Jean

Tilføj kommentar her