Mere tid i hverdagen

Mere tid i hverdagen

Mere tid i hverdagen

Et online selvstudie til dig, der gerne vil bruge din tid og dit fokus på det helt rigtige!

Dette online kursus hjælper dig med at effektivisere din hverdag og skabe mere målrettet opmærksomhed på de enkelte opgaver. Du får skiftet tidsrøvere og dårlige vaner ud med effektivitet og fokus.

Det koster tid at tjene tid.

Det får du:

Modulernes indhold:

BONUS MATERIALE: 8 videoer med grundlæggende viden om Outlooks funktioner, der kan gøre hverdagen nemmere.
VIL DU HAVE MERE TID I HVERDAGEN? TILMELD DIG KURSET NU
Referencer

"Jeg har lige været igennem Time Consults online trænings moduler, og det gav mig i den grad et rusk i den rigtige retning i forhold til at huske de gode vaner. Jeg blev introduceret til mange gode og brugbare værktøjer, der er i Outlook, som gør hverdagen meget mere overskuelig. I denne online træning var der både kendte og nye værktøjer. Det bliver grundigt forklaret, hvad et værktøj kan anvendes til, og hvordan det sættes op. Det rigtig gode ved de online moduler er, at det er muligt at gennemgå et modul, gå ind i ens eget Outlook og afprøve det og derefter fortsætte i onlinetræningen. Hvis der var noget, jeg ikke lige fik fat i første gang, kunne jeg også gå tilbage og gennemse et modul igen. Når der holdes en pause, starter modulet op, hvor man sluttede."
Rikke Egebjerg
Siemens Healthineers Applicationspecialist
User Avatar
Jean Hausgaard og Mette Bundgaard er begge undevisere på dette online forløb. De har sammen skrevet bogen "en nemmere hverdag" Jean er en passioneret foredragsholder og underviser og hendes absolutte force er, at hun virkelig brænder for at skabe en positiv forandring for hendes kursister og vil gøre alt for at motivere dem henimod deres mål. . . Mette er en dygtig og meget engageret underviser og foredragsholder og har fokus på både mennesker og virksomheder, når det kommer til optimering, personlig effektivitet og planlægning.
Pris 795 DKK
Underviser Jean Hausgaard og Mette Bundgaard
Varighed 51 minutter
Lektioner 17
Tilmeldte 7 deltagere