Ryst posen – et nyt år er begyndt!

Et nyt år er begyndt
Personlig effektivitet / Tidsoptimering

Ryst posen – et nyt år er begyndt!

Et nyt år er begyndt, og det giver anledning til at starte på en frisk. Ved årets afslutning kigger vi tilbage på året, der er gået og tænker over, hvad vi måske vil gøre anderledes næste år. Hvad vil vi gøre mere af? Og hvad vil vi gøre mindre af? I nedenstående artikel kan du læse om en stor dansk virksomhed, der har valgt at ryste posen og starte på en frisk i forhold til afholdelse af møder.

De har ganske enkelt slettet alle faste møder, så alle bliver tvunget til at tænke over, hvilke møder der skal holdes og hvorfor. At stille spørgsmålet hvorfor giver god mening, for ofte holder vi møder af ren og skær vane. Ugemøde, månedsmøde etc. Er der en årsag til disse møder? Skaber de værdi eller stjæler de bare vores tid? Møder er en af de helt store tidsrøvere, så det er et oplagt sted at starte året på en frisk og gøre noget nyt.

Bare et enkelt møde om dagen afbryder din arbejdsproces, og har du flere møder er der risiko for, at tiden mellem møderne ikke bliver brugt effektivt, da du har mindre tid at lave fokuseret arbejde i.

Læs artiklen HER.