Hjemmearbejde

Få mest muligt ud af hjemmearbejdet

Hjemmearbejde er en stor del af manges hverdag i denne tid og det er svært at sige, hvor længe det fortsætter sådan. Vi guider dig i nedenstående videoer til, hvordan du kan opretholde motivationen og få mest muligt ud af arbejdsdagen derhjemme.

Afspil video

Bevar den sociale kontakt og hold pauser

Hold fast i kontakten med kollegaerne og forbliv motiveret under hjemmearbejdet. Vil du have en hverdag på hjemmekontoret, der minder en smule mere om en almindelig arbejdsdag på kontoret?

Undgå overspringshandlinger

Mister du ofte fokus, når du arbejder hjemmefra? Her får du et par råd til at komme overspringshandlingerne til livs, så du kan få mere ud af arbejdsdagen på hjemmekontoret.

Afspil video
Afspil video

Skab rammerne for effektivitet og forventningsafstem

Gør din hjemmearbejdsdag mere effektiv med de rette rammer. Vi guider dig til, hvordan du kan sikre dig selv de bedste forudsætninger for en vellykket arbejdsdag derhjemme. 

Bevar motivationen

Det kan være svært at bevare motivationen, når man sidder hjemme og arbejder. Her får du en lille guide til, hvordan du kan opretholde produktiviteten og motivationen.

Afspil video

Se hvad andre siger om os

Mette Hedegaard Pedersen
/ Jørgen Friis Poulsen A/S
Jeg var ikke klar over hvor mange ressourcer jeg egentlig brugte på at huske, men da jeg fik sat tingene rigtigt op, lagt det korrekt i kalenderen og opgaver opdagede jeg hvor mange ressourcer jeg havde brugt på at huske på tingene. Alt bliver husket ”for” mig og jeg har vundet et større overblik og meget tid på ikke hele tiden skal tjekke op på hvornår og/eller hvor langt en opgave er nået, jeg har styr på den!!
Birgitte Stilhoff Müller
/ SIKA Footwear
VED SIMPLE TRIN kan du spare tid, øge effektiviteten og skabe hurtigere resultater i din dagligdag. Vi skal forholde os til enorme mængder af informationer hver dag, men samtidig øge produktiviteten.
Det stiller store krav i dagligdagen og en god start kunne være en forbedring af din E-mail håndtering.
En del AHA oplevelser kom der ud af kurset ved Time Consult – Jean Hausgaard-Olesen – “Vind tid – skab overblik”.
Mogens Kjærsgaard
/ Aunetto A/S
“Jeg synes, at det var et godt kursus og Jean og Mette er gode til at få det forklaret på en brugbar måde. Hvis jeg skal fremhæve noget specifikt, vil jeg sige at få information og hjælp til opsætning af de mange ”smarte” funktioner, som der er i Outlook og som jeg ikke kendte til, har været en kæmpe gevinst for mig. Jeg sparer omkring 50 min. om dagen ved brug af alle disse funktioner”.
Pernille Leth
/ Connect Accessories
“Super fedt kursus! Nu er jeg ny i branchen, og havde ikke den store mailboks at “rede ud i”, men jeg fik mig en masse gode input jeg kan tage med fremover, for at holde overblik og skabe ro i min Outlook”.
KRISTINE LUNDFOLD
/ Direktionsassistent, ID
“Time Consult har afholdt kurset ”Vind tid – Skab overblik” i vores administration. Kurset har styrket en effektiv og kvalitetsbevidst kommunikationen internt på mail”

Den enkelte har fået gode redskaber til at planlægge hverdagen mere effektivt, så der er tid til at fordybe sig i den enkelte opgave, og planlægge sin hverdag, så man er på forkant med opgaverne i stedet for at udføre ”brandslukningsopgaver”